Cookies & integritetspolicy

Denna webbutik använder sig av cookies enligt Electronic Communications Act, 25 juli 2003. En cookie är en liten textfil som lagras på din dator och som innehåller information för att hjälpa webbutiken att identifiera och följa användare. Cookies finns som sessionscookies och som cookies som lagras permanent på din dator. Under tiden för ditt första besök i webbutiken blir din webbläsare tilldelad en sessionscookie som är unik och som används för att inte blanda ihop dig som användare med andra användare. För att kunna använda webbutiken bör du tillåta cookies i din webbläsare. Denna typ av cookie används enbart för att ge dig som besökare en bättre upplevelse och support och lagrar inga personlig uppgifter om dig. Cookies kan raderas. I denna webbutik används cookies exempelvis för att hålla koll på din kundvagn, dina inställningar och vilka sidor du besökt för att kunna ge dig en bättre kundupplevelse och support.

Allmänt
När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Till befintliga samt nya kunder så meddelar vi även via nyhetsbrev när vi öppnar försäljningen för säsongen, i detta nyhetsbrev kan vi också meddela eventuell produktinformation samt skicka ut eventuella erbjudanden, Vill du inte få dessa meddelanden så kan du enkelt avanmäla dig från dessa genom länken i nyhetsbrevet eller genom att kontakta oss.  Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post eller via formuläret på denna sida.

Period för lagring / Radering av data
Vi sparar informationen om dig så länge som det är nödvändigt med hänsyn till ändamålen med behandlingen och så länge som det krävs enligt lagstadgade lagringstider.

Ändringar i data och integritetskyddspolicy
Vi förbehåller oss rättan att när som helst, utan föregående meddelande, ändra dessa principer för skydd av personuppgifter för att följa gällande lagstiftning och praxis.

Vilka rättigheter du har över dina data
Om du har kontaktat oss via denna webbplats samt lämnat dina uppgifter kan du begära de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Vill du veta mer om hur vi behandlar dina personuppgifter? Kontakta oss på Studio Pixel (Nordpolen Express)
info@studiopixel.se eller info@nordpolenexpress.se

Kontakta oss

Prenumerera på vårat nyhetsbrev
och få 10% rabatt på tomtebrevet!

Psst. Vi påminner även dig när det är dags att beställa varje år!

* Vi spammar inte och lämnar inte ut din e-post till 3e part